05 February 2007

Poze puse rapid pe net!

Sunt sigura ca ai facut sute de poze cu fetita sau baietelul tau. Cu familia, bunicii sau cu prajiturile tale preferate! Cum poti sa le impartasesti si altora foarte repede si elegant, fara sa umpli casutele de mail? Logheaza-te pe Flickr!
Este un site interactiv de pus poze, dar si de a putea comenta si vedea alte poze de-ale prietenilor tai.
Eu m-am indragostit imediat de acest site!

Am sa va mai dau un pont! Cum iti face flickr viata mai usoara? Puteti uploada poze in cateva secunde doar cu click dreapta pe poza. In cateva secunde poza este dimensionata si trimisa pe net direct.
Trebuie sa instalati FlickrUploadr si gata!

2 comments:

Adina said...

Foarte eficient este si Picassa, in sensul ca pozele se incarca destul de repede si pot fi vazute la o rezolutie mult mai buna si foarte rapid. Este recomandabil sa incarci programul Picassa pe calculator (pentru ca usureaza semnificativ procesul de selectare si incarcare a pozelor). In plus, prietenii pot salva printr-o singura operatiune albume intregi (nu trebuie sa salveze poza cu poza).

Felicitari pentru blog si mai ales pentru "pui"! :)

PUIULMEU said...

Asa este!
Picassa ofera cred cam 1G de spatiu pentru poze. Daca este instalat si pe calculator, merge foarte repede incarcarea pozelor.

Avantajul fata de Flickr este ca pozele vor fi mereu vizibile pe cand la Flickr sunt vizibile gratis doar ultimile 200 de poze. Este un fotoblog mai bine zis. Pe Flickr pui o selectie de poze, cele mai frumose. Pe Picassa poti sa "depozitezi" toate pozele.